Het product White Label Accounting

Een vraag die we ons steeds blijven stellen is: hoe maakt ons product nu het verschil? Ons product is gebouwd op basis van de volgende stelling: het is gemakkelijker ons product te bouwen op basis van wat onze cliënt zoekt dan om cliënten te zoeken voor onze producten. 

 

Hierbij blijven we knelpunten van ZZP’ers inzichtelijk maken. Vanuit daar kijken we hoe we ons product het beste kunnen opbouwen. 

We lossen de kern van de probleemstelling met  betrekking tot onze dienstverlening. Dat is de boekhouding, het verzorgen van de belastingaangiften. Daar stopt het niet: we besparen tijd en frustraties. We informeren onze cliënten proactief op basis van data. Gevalideerde en tijdige informatievoorziening is een van de meest gemiste kansen. Met de juist gedoseerde informatievoorziening dragen we verder bij aan de groei van het ondernemerschap van onze cliënten. En dat is de kern van onze dienstverlening. Ja, we zijn een boekhouder. En ja, schoenmaker houdt je bij je leest. Maar juist vanuit deze positie als vertrouwde adviseur hebben we de ingang om dat stuk extra te doen.

Wat bieden jullie de ZZP’er? Wat is afgedekt?

Het is onze visie dat we de ZZP’er willen ontlasten. We staan voor volledige verwerking van de financiële administratie en de van toepassing zijnde belastingaangiften. Afhankelijk van het gekozen pakket staan wij in voor een hoog serviceniveau. Wil zeggen dat we proactief informeren en adviseren. Bij vragen staan we paraat met oplossingen. We zijn een hoogwaardige boekhouder.

Kan de freelancer ook een (fysieke) afspraak met jullie plannen?

Ja. We werken uitsluitend online. Wanneer we de jaarcijfers en belastingaangiften bespreken of de ZZP’er een vraagstuk heeft wat hij/zij graag persoonlijk bespreekt, plannen we een online meeting in. We geloven in online en digitaal vanwege efficiëntie. Dit stelt ons in staat de prijzen laag te houden en dat met het hoogste serviceniveau. Dat betekent ook dat we geen fysieke afspraken doen of stukken uit de schoenendoos verwerken.

 

Waarom niet een boekhoudprogramma voor 2 tientjes per maand aanschaffen?

Goede vraag. Simpel antwoord. Met een software doe je alles zelf. Buiten dat het je tijd kost ben je uiteindelijk vaak ook meer geld kwijt. De fiscale voordelen uit optimalisatie door een vakkundige zijn vaak hoger dan de abonnementsgelden die de ZZP’er aan ons investeert. Buiten dat heeft de ZZP’er een partner aan zijn zijde die (complexe) vraagstukken oplost. 

Concreet: de voordelen van een samenwerking met WLA levert tijd en geld op.

 

Is jullie product duur ten opzichte van andere aanbieders?

Kort gezegd: nee. Het gemiddelde uurtarief van een boekhouder, accountant of fiscalist ligt hoger dan onze maandelijkse fee. Met de volledige verwerking van de administratie + belastingaangiften en hoge serviceniveau bieden wij de laagste prijs. Dat is een garantie. Door vergaand gebruik van RPA (Robotic Process Automation) + de efficiënte werkwijze garanderen we de gouden verhouding van kwaliteit en prijs.

 

Zijn de gegevens van de freelancer goed beveiligd?

We nemen uiteraard de juiste maatregelen om de gegevens van onze cliënten af te schermen. Omdat dit niet onze corebusiness is werken we met partners samen die dit waarborgen.