Partnership White Label Accounting

Naast het geïntegreerde model kennen we bij White Label Accounting het Partnershipmodel. Onderstaand een overzicht van hoe dit werkt.

 

Zoals de naam reeds impliceert, gaan we een partnerschap met elkaar aan. Er wordt door de partner aan de aangesloten ZZP’er medegedeeld dat zij de samenwerking zijn aangegaan met één van onze labels cheapaccounting.nl of The Social Accounting Club zijn. De meest gebruikte kanalen hiervoor zijn: e-mails, nieuwsbrief, blog etc. 

Wij bouwen een individuele landingspagina. Deze geeft een inleiding van wie we zijn, de producten en prijsstelling. Op deze pagina kan de ZZP’er vrijblijvend een offerte opvragen. Bij vragen is het mogelijk een online meeting te plannen. Via de Whatsapp functie kunnen ook direct vragen gesteld worden aan de op dat moment beschikbare medewerker. 

Onderstaand een infographic over het proces.

Simpel is key. Binnen een week is de partnershipovereenkomst gerealiseerd en kunnen ZZP’ers zich aanmelden. Bij aanmelding is de ZZP’er binnen 24 uur actief en nemen wij de zorgen omtrent administratie en belastingen uithanden.